Geen categorie

Beste theaterliefhebbers,
Tot onze grote spijt moeten wij u helaas berichten dat al onze voorstellingen tot tenminste 1 juni a.s. niet doorgaan. U heeft dit ongetwijfeld mee gekregen. Heel erg jammer, maar de gezondheid en de bestrijding van het Corona-virus hebben nu prioriteit. Gelet op deze uitzonderlijke situatie en de onduidelijkheid over verplaatsen en/of annuleren van de voorstellingen vragen wij u om begrip en geduld. De impresariaten en artiesten zitten ook met de handen in het haar, omdat dit heel veel consequenties heeft, die nog niet helemaal te overzien zijn. Wanneer er meer bekend is over de afwikkeling, ontvangt u bericht per mail, via de Nieuwsbrief en zullen wij dit ook vermelden op onze website. Wij begrijpen dat u benieuwd bent over de afhandeling van de geannuleerde voorstellingen. Wij vragen u echter om begrip voor de impact die dit alles heeft voor ons als Podium Reimerswaal. We vragen u dan ook om geduld en nu hierover geen contact op te nemen met ons. Zodra er wat meer duidelijkheid is laten wij het u zeker weten. We hopen dat er snel controle komt op het virus en dat dan de beperkende maatregelen weer opgeheven kunnen worden, zodat wij en de artiesten jullie weer kunnen vermaken met mooie voorstellingen.

Dank voor uw begrip!
Zorg goed voor elkaar en blijf gezond!
Vriendelijke groetjes
Jacques, namens Podium Reimerswaal