Geen categorie

Dorpshuis Luctor et Emergo en Podium Reimerswaal zijn inmiddels al vier weken gesloten, net als alle andere theaters in Nederland. En zoals u weet duurt dat in ieder geval nog tot 1 juni 2020. Met dit bericht willen wij u graag informeren over de huidige stand van zaken.
 
Bewaar uw tickets, geniet later 
De afgelopen weken hebben we hard gewerkt om zoveel mogelijk te verplaatsen, in overleg met artiesten en impresariaten. Omdat het in Nederland gaat om duizenden voorstellingen is dat een complexe klus. Voor enkele voorstellingen hebben we een nieuwe datum kunnen vinden. We gaan deze data pas communiceren als bekend is wanneer we weer kunnen beginnen, om er zeker van te kunnen zijn dat de voorstellingen definitief doorgaan. Dit is landelijk ook zo afgesproken met de andere theaters en met de impresariaten. Per voorstelling nemen wij contact op met onze bezoekers. U hoeft hiervoor dus niets te doen, wij nemen contact met u op. 

De gekochte tickets blijven in ieder geval geldig voor de verplaatste voorstellingen. Mocht het niet lukken om een voorstelling te verplaatsen of indien u niet kunt op de nieuwe datum, dan zijn er een paar mogelijkheden: 

  1. U ontvangt van ons een tegoedbon ter waarde van uw tickets. Deze tegoedbonnen zijn in ieder geval de komende twee seizoenen geldig voor alle voorstellingen, dus t/m juni 2022. Wij verzoeken u dringend om van deze mogelijkheid gebruik te maken, omdat u hiermee helpt de klap voor ons op te vangen. U zult begrijpen dat zo’n lange periode van sluiting voor het dorpshuis, voor ons als Podium Reimerswaal en de artiesten grote gevolgen heeft. Wij en de artiesten laten u graag op een later tijdstip weer genieten van een mooie theateravond.
  2. U kunt het aankoopbedrag van uw tickets ook omzetten in een donatie. Hiermee steunt u de theaters, de artiesten en alle mensen achter de schermen. Maar uiteraard hebben we er alle begrip voor als dat voor u niet mogelijk is in deze moeilijke en economisch onzekere tijden. 
  3. Indien u geen gebruik wilt maken van een tegoedbon of een donatie, dan kunt u kiezen voor restitutie van het aankoopbedrag. Wij vragen u ook in dit geval nog wel om geduld. Evenals de andere theaters kunnen wij nu nog niet tot restitutie over gaan maar we zullen dit zorgvuldig em z.s.m. afhandelen.

Start kaartverkoop seizoen 2020/2021 
Naast het verplaatsen van de voorstellingen leggen we op dit moment de laatste hand aan het programma van het nieuwe seizoen. Door de huidige omstandigheden zijn we genoodzaakt de start van de kaartverkoop op te schuiven. Ook de brochure zal op een ander moment en wellicht op een iets andere manier verschijnen. Zodra er meer duidelijk is, hoort u het van ons. Er staan in ieder geval weer een aantal mooie, ontroerende, humoristische voorstellingen gepland! 

Steuntje in de rug 
We krijgen veel vragen van het publiek of er ‘iets’ gedaan kan worden om de theatersector te steunen. Daarop zeggen we: kom vooral, wanneer het dorpshuis weer opengaat! Dat vooruitzicht is voor ons een steun. Wij ontvangen u graag zodra het weer kan en de artiesten kunnen niet wachten om u weer te ontmoeten. 
En er is een andere manier: word Vriend van Podium Reimerswaal. Als Vriend heeft u diverse voordelen! Vriend bent u al voor € 12,50 per persoon en deze bijdrage is voor ons een steuntje in de rug in deze lastige periode. Wilt u Vriend worden of kent u iemand die Vriend wil worden van de Podium Reimerswaal? Klik dan hier voor meer informatie!

We danken u voor uw geduld en begrip. Zodra er meer duidelijkheid is krijgen alle mensen die kaarten hebben voor de afgelaste en/of verplaatste voorstellingen persoonlijk bericht!. Zorg goed voor uzelf en voor elkaar en…blijf gezond!. We hopen u snel terug te zien bij Podium Reimerswaal

Een warme groet, ook namens het bestuur en alle vrijwilligers, 

Jacques Boonman