Algemene Info

Algemene info

De organisatie en praktische begeleiding van de activiteiten gebeurt door:

Jacques Boonman
Kapucijnenweg 9
4411 NB Rilland
Tel. 0113-551552
06 22235823
E-mail: jacquesb@zeelandnet.nl / info@podiumreimerswaal.nl
Heeft u vragen, suggesties of opmerkingen, dan kunt u altijd bij hem terecht.

Voorintekenen kan alléén schriftelijk via bestelformulier uit het boekje of via de website www.podiumreimerswaal.nl Dus niet  telefonisch!

Kwartetkorting

Als u voor ten minste vier verschillende voorstellingen kaarten bestelt een Kwartetkorting van 10% over het totaalbedrag.

TIP VAN JACQUES

Laat u ook dit seizoen weer eens verrassen door een naam die u niet kent! Ook nu geef ik weer een paar voorzetten met ‘de tip van Jacques’. Ik kan u verzekeren dat u er geen spijt van zult hebben als u deze voorstellingen bezoekt! En als het u écht niet bevalt, krijgt u écht uw geld terug!

Toegangsprijs inclusief PAUZEDRANKJE

Net zoals vorig seizoen, krijgt bij de meeste voorstellingen een consumptie aangeboden; een zogenaamd pauzedrankje. Als er voorstellingen zijn zonder pauze kunt u een drankje ná afloop krijgen. Dus niet vóór aanvang van de voorstelling!. Tegen inlevering van uw kaartje krijgt u dan uw consumptie.

Bestelformulieren

Kaarten kunnen besteld worden via het bestelformulier uit het programmaboekje of via de websites www.podiumreimerswaal.nl 

Bestelformulier uit het boekje opsturen naar: Podium Reimerswaal
p/a Jacques Boonman
Kapucijnenweg 9
4411 NB Rilland

U kunt bestelformulieren ook afgeven bij het VVV-kantoor in Yerseke.

ATTENTIE!!!

Alle abonnementen worden op volgorde van binnenkomst behandeld; en… VOL = VOL! Dit geldt ook voor de theaterdiners.

Betaling

Tegelijkertijd met inlevering/verzending van uw bestelformulier. Let u er s.v.p. wel op dat u betaalt op dezelfde naam als die op het bestelformulier!

Mogelijkheden:
contant
per bank

rekeningnummer 10 48 59 156 - IBAN NL18RABO0104859156 (BIC code RABONL2U) t.n.v. Stichting Podium Reimerswaal onder vermelding van PR18/19 en uw postcode en huisnummer

Zodra uw betaling binnen is, sturen wij u de bestelde toegangskaarten toe.
Uw bestelling dient binnen 10 werkdagen betaald te zijn! Is de betaling dan niet binnen dan vervalt de reservering!

Via de website: Via ons kaartverkoopsysteem kunt u gemakkelijk op verschillende manieren betalen. U kunt via de website gewoon de instructies volgen.

Losse kaartverkoop

De losse kaartverkoop vindt plaats vanaf 1 september 2018. U kunt dan ook telefonisch bestellen via:
- Jacques Boonman: 0113-551552;
- VVV-kantoor in Yerseke: 0113-571864.

Ook via de site www.podiumreimerswaal.nl kunt u gewoon blijven bestellen.

Als u telefonisch reserveert worden de kaartjes klaargelegd aan de kassa en dan kunt u ze daar betalen. 

Pas 65+ en CJP-reducties

Naast de reeds genoemde kwartetkorting krijgt u, als u 65+ bent of een CJP pas heeft, nog eens een aantrekkelijke korting op verschillende voorstellingen.

Groepskorting

Groepskorting is mogelijk voor bedrijven, instellingen, verenigingen, verjaardagspartijtjes enzovoort. Een groep dient uit minimaal 15 personen te bestaan. Inlichtingen hierover kunt u krijgen bij Jacques Boonman (0113-551552).

Gehandicapten

Het dorpshuis in Rilland is goed toegankelijk voor gehandicapten. Indien u met een rolstoel een voorstelling wilt bijwonen, verzoeken wij u dit bij de bestelling van uw kaarten kenbaar te maken. We zullen hier graag rekening mee houden. Er is een aangepast toilet aanwezig.

Theaterdiner

Ook dit seizoen is het in het dorpshuis in Rilland weer mogelijk om voor aanvang van alle voorstellingen (m.u.v. het koffieconcert op 23 december en de kindervoorstelling) gezellig een drie-gangen-verrassings-theaterdiner te gebruiken . De prijs hiervoor bedraagt € 24,50. Er kunnen maximaal 50 couverts per voorstelling verkocht worden; dus wees er snel bij! Want ook hier geldt weer: vol = vol! U dient  tussen 17.30 en 17.45  uur aanwezig te zijn. De gebruikers van het theaterdiner hebben ook gereserveerde plaatsen in de zaal! Bestellen via de website of via 0113 551552 (Jacques Boonman)

Gedragsetiquette

Dit klinkt heel belerend, maar de praktijk leert dat het nodig is regelmatig aandacht aan de volgende punten te besteden.

Annuleren
Toegangskaarten verkregen via voorintekenen dan wel losse kaartverkoop, kunnen NIET worden teruggegeven of verrekend, tenzij er sprake is van een ziekenhuisopname of overlijden.

Niet afhalen kaarten
Het komt steeds vaker voor dat mensen telefonisch kaarten bestellen en ze vervolgens niet komen ophalen. Met als gevolg dat we daar schade door lijden en andere mensen moeten teleurstellen. Verzoek! Als u telefonisch kaarten hebt besteld en u kunt niet komen, laat het dan a.u.b. op z’n minst even (tijdig!) weten!

Kom op tijd
Het komt voor dat mensen te laat komen. Het na aanvang binnenkomen in de zaal is niet alleen erg storend voor de optredende artiesten, maar ook voor uw medebezoekers. In bepaalde gevallen kan het zelfs voorkomen dat wij de laatkomers de toegang tot de zaal moeten weigeren. (Dit maakt soms onderdeel uit van het contract.) Ga dus tijdig van huis weg, zodat u uw auto op uw gemak kunt parkeren; u kunt dan ook altijd nog een kop koffie drinken voor aanvang van de voorstelling.

Gedrag in de zaal
Ga tijdens de voorstelling niet naar het toilet (doe dit vóór aanvang en/of in de pauze).
Probeer zo weinig mogelijk te hoesten. Neem uit voorzorg een dropje mee. Kunt u het echt niet tegenhouden, probeer dan tijdens het applaus te hoesten.

Nazit
Het leuke van voorstellingen in een dorpshuis is, dat het ook na afloop meestal erg gezellig is. U kunt onder het genot van een drankje en een muziekje nog even napraten en vaak komen ook de artiesten wat drinken.

Wijzigingen voorbehouden
Voor alle in het programma vermelde data, programmatitels enzovoort geldt: wijzigingen voorbehouden.

Publiciteit/informatie
Nadere informatie over de voorstellingen treft u regelmatig aan in Reimerswaal Informatie (Advertentieblad), De Bevelander , De Kapelse en Reimerswaalse Bode en in de cultuurbijlage van de PZC. Ook Omroep Zeeland besteedt andacht aan onze activiteiten. Telefonische informatie kunt u altijd krijgen bij Jacques Boonman, telefoonnummer: 0113-551552

Techniek

Geluid
Het geluid wordt op een prettige manier verzorgd door DW-Sound van René Polderman uit Krabbendijke (zie de advertentie in ons boekje)
Belichting
De belichting wordt op een bijzondere, vakkundige en relaxte wijze verzorgd door de technische ploeg van LVZ onder leiding van Giel Gabriëlse.
Instrumenten
Piano’s/vleugels: Op ieder podium het juiste instrument! Ook in Reimerswaal! Door Joost van de Hamernoot uit Middelburg (zie de advertentie in ons boekje).
Bedankt!
Allemaal bedankt voor jullie inzet! Dit geldt ook voor de medewerkers van bureau sociale en burgerzaken, afdelingen communicatie, welzijn en middelen, de bodes, de VVV in Yerseke en alle vrijwilligers die zo nu en dan eens helpen met hand- en spandiensten!

NIEUWSPAGINA! Wij zouden het erg prettig vinden als u regelmatig eens op onze website kijkt. Wij proberen deze zo actueel mogelijk te houden. Dit houdt in dat, als er wijzigingen zijn of nieuwtjes of uitverkochte of geannuleerde voorstellingen, we dit ook op de NIEUWSPAGINA zetten. Dit voorkomt teleurstellingen. Op de ze pagina staat ook een instructie m.b.t. het nieuwe bestelsysteem via de website.

ACTUELE INFORMATIE! Deze treft u regelmatig aan in Reimerswaal Informatie (Advertentieblad), De Bevelander, De Kapelse en Reimerswaalse Bode en de PZC. Ook Omroep Zeeland besteedt aandacht aan onze activiteiten. 
Telefonische informatie kunt u altijd krijgen bij Jacques Boonman, telefoonnummer: 0113-551552.

Gastenboek

Ook stellen wij het op prijs dat u ons laat weten wat u van de voorstellingen e.d. vindt.
Of als u iets anders te melden hebt of suggesties hebt, laat het ons weten via ons gastenboek.

Aan het eind van het seizoen verloten we onder de bezoekers van ons gastenboek 3 x 2 vrijkaarten voor een voorstelling naar keuze!

hvhgvhgvhgv

gvuhghvujhbhj

lol

hbhgjgbhj

gjnj

jgjjjjjjj